מטבח

הנהלה
צוות
תיאור המחלקה
מידע שימושי

  הנהלה

 מנהל המטבח: שף חיים אוחנה, מנהל מערך המזון

 

  צוות


גב' ליליאן אפוטה, סגנית מנהל מטבח וקונדיטורית
מר אלימלך עטייה, טבח ראשי

צוות עובדי מטבח מונה כ-30 עובדים, ביניהם עובדים מתנדבים.

 

 
 תיאור המחלקה

מדי יום מסופקות כ-3,000 מנות לכל המאושפזים במרכז הרפואי כולל אגף ב' (פסיכיאטריה לילד ולנוער ופסיכיאטריה למבוגרים), כולל מחלקות אשפוז יום (אונקולוגיה, דיאליזה, המטולוגיה, מעון שיקום יום, גן ילדים טיפולי, מרפאת הפרעות אכילה נוער ומבוגרים) וכולל צוות של כ-2,000 עובדים.

המטבח עובד בשיתוף פעולה מלא עם השירות לדיאטה ומחדש יחד את הפריט ומתאים אותו לתפריט ים תיכוני לכלל האוכלוסייה הרב תרבותית בגליל.

מדי יום מקבלים המאושפזים דף תפריט ובו הם יכולים לבחור את ארוחת הבוקר, הצהריים והערב. בארוחת הצהריים ניתנת בחירה בין שלושה סוגי בשרים.
 

במחלקת יולדות קיים מזנון מלונאי מדי בוקר, צהריים וערב. ארוחות אלו מועשרות בתפריט מיוחד ליולדת. ישנה אפשרות לקבלת מנה כשרה למהדרין.

להורים לילדים מאושפזים יש אפשרות לארוחות במרכז הרפואי בתשלום.

המטבח במרכז הרפואי אופה את הכיבוד לאירועים ולכנסים של המרכז הרפואי. 

 

 מידע שימושי


מיקום:

קומת הקרקע של הבניין המרכזי.

מספרי טלפון:

04-6828005, 04-6828806